Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glaudia Brangert
Werk & Geld

Glaudia Brangert 29.57 Punten

glaudia Brangert scoort 29.57 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen glaudia Brangert en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 62.66 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van glaudia Brangert in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 11.68 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 11.68 punten in relatie tot glaudia Brangert. Het aantal van 11.68 punten redelijk laag.

Glaudia Brangert 14.96 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort glaudia Brangert 14.96 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 14.96 punten redelijk laag.

Met 3.28 punten verschil scoort glaudia Brangert net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glaudia Brangert 39.35 Punten

glaudia Brangert scoort 39.35 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen glaudia Brangert en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 36.38 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van glaudia Brangert de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: