Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glavermans
Werk & Geld

Glavermans 19.32 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort glavermans 19.32 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 19.32 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen glavermans en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 74.39 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van glavermans op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 89.36 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 89.36 punten in relatie tot glavermans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glavermans 7.5 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort glavermans 7.5 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 7.5 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 81.86 punten wint Gerard Van IJsselmuiden met gemak van glavermans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glavermans 19.96 Punten

glavermans scoort 19.96 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 19.96 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen glavermans en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 79.38 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van glavermans in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: