Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glazenborg Nathalie
Werk & Geld

Glazenborg Nathalie 17.43 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Glazenborg Nathalie 17.43 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 17.43 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Glazenborg Nathalie en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een duidelijk verschil van 52.9 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Glazenborg Nathalie in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Glazenborg Nathalie de werknemer is van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 3.53 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.53 punten in relatie tot Glazenborg Nathalie. Het aantal van 3.53 punten behoorlijk laag.

Glazenborg Nathalie 79.76 Punten

Glazenborg Nathalie scoort 79.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Liefde en Relaties

Glazenborg Nathalie 76.09 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Glazenborg Nathalie en Gerard Van IJsselmuiden. Glazenborg Nathalie scoort 76.09 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 50.87 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Glazenborg Nathalie in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: