Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gohar Mossavarrahmani
Werk & Geld

Gohar Mossavarrahmani 74.42 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen gohar mossavarrahmani en Gerard Van IJsselmuiden. gohar mossavarrahmani scoort 74.42 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 24.42 punten scoort gohar mossavarrahmani slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 2.93 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 2.93 punten in relatie tot gohar mossavarrahmani. Het aantal van 2.93 punten behoorlijk laag.

Gohar Mossavarrahmani 65.92 Punten

gohar mossavarrahmani scoort 65.92 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 62.99 punten is gohar mossavarrahmani ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gohar Mossavarrahmani 54.65 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort gohar mossavarrahmani 54.65 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen gohar mossavarrahmani en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 26.78 punten scoort gohar mossavarrahmani slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: