Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gohar Petrosjan
Werk & Geld

Gohar Petrosjan 65.29 Punten

gohar Petrosjan scoort 65.29 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen gohar Petrosjan en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 26.97 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan gohar Petrosjan op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 9.12 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 9.12 punten in relatie tot gohar Petrosjan. Het aantal van 9.12 punten behoorlijk laag.

Gohar Petrosjan 10.02 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort gohar Petrosjan 10.02 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 10.02 punten redelijk laag.

Met 0.9 punten verschil scoort gohar Petrosjan net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gohar Petrosjan 60.33 Punten

gohar Petrosjan scoort 60.33 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen gohar Petrosjan en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 47.26 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van gohar Petrosjan in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: