Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gohar Sadoyan
Werk & Geld

Gohar Sadoyan 56.22 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort gohar sadoyan 56.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen gohar sadoyan en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 42.26 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van gohar sadoyan de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over gohar sadoyan.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 11.85 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 11.85 punten in relatie tot gohar sadoyan. Het aantal van 11.85 punten redelijk laag.

Gohar Sadoyan 68.58 Punten

gohar sadoyan scoort 68.58 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 56.73 punten is gohar sadoyan ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gohar Sadoyan 97.26 Punten

gohar sadoyan scoort 97.26 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
Met een verschil van 21.52 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan gohar sadoyan in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: