Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gohon Behind Standing Goku
Werk & Geld

Gohon Behind Standing Goku 96.75 Punten

Binnen Werk en Geld scoort gohon behind Standing Goku 96.75 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen gohon behind Standing Goku en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een duidelijk verschil van 55.74 punten is gohon behind Standing Goku de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van gohon behind Standing Goku.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 98.64 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 98.64 punten in relatie tot gohon behind Standing Goku in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gohon Behind Standing Goku 33.58 Punten

gohon behind Standing Goku scoort 33.58 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 65.06 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van gohon behind Standing Goku in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gohon Behind Standing Goku 37.3 Punten

gohon behind Standing Goku scoort 37.3 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen gohon behind Standing Goku en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 18.87 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan gohon behind Standing Goku op Liefdes en Relatie gebied dan gohon behind Standing Goku.
Bekijk ook de Combats tussen: