Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gonnie Bakker Arnhem
Werk & Geld

Gonnie Bakker Arnhem 91.19 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gonnie Bakker Arnhem en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort Gonnie Bakker Arnhem 91.19 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

Met 15.58 punten verschil scoort Gonnie Bakker Arnhem beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 55 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 55 punten in relatie tot Gonnie Bakker Arnhem in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonnie Bakker Arnhem 67.15 Punten

Gonnie Bakker Arnhem scoort 67.15 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 12.15 punten scoort Gonnie Bakker Arnhem beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gonnie Bakker Arnhem 74.45 Punten

Gonnie Bakker Arnhem scoort 74.45 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gonnie Bakker Arnhem en Gerard Van IJsselmuiden.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Gonnie Bakker Arnhem met een duidelijk verschil van 64.76 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: