Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gustavo Adolfo Glas
Werk & Geld

Gustavo Adolfo Glas 95.07 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gustavo adolfo Glas 95.07 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gustavo adolfo Glas en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 68.66 punten heeft Gustavo adolfo Glas duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 59.91 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 59.91 punten in relatie tot Gustavo adolfo Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gustavo Adolfo Glas 53.11 Punten

Gustavo adolfo Glas scoort 53.11 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.8 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Gustavo adolfo Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gustavo Adolfo Glas 49.69 Punten

Gustavo adolfo Glas scoort 49.69 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Gustavo adolfo Glas en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 27.2 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Gustavo adolfo Glas in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: