Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gydo Kuipers Glanerbrug
Werk & Geld

Gydo Kuipers Glanerbrug 77.37 Punten

Gydo Kuipers Glanerbrug scoort 77.37 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gydo Kuipers Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gydo Kuipers Glanerbrug de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 45.21 punten is Gydo Kuipers Glanerbrug de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 33.25 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 33.25 punten in relatie tot Gydo Kuipers Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gydo Kuipers Glanerbrug 6.55 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gydo Kuipers Glanerbrug 6.55 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 6.55 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 26.7 punten scoort Gydo Kuipers Glanerbrug slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gydo Kuipers Glanerbrug 4.84 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Gydo Kuipers Glanerbrug 4.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 4.84 punten is heel laag.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met maaar 9.74 punten verschil, net gewonnnen van Gydo Kuipers Glanerbrug.
Bekijk ook de Combats tussen: