Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Han Glas Alkmaar
Werk & Geld

Han Glas Alkmaar 72.71 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Han Glas Alkmaar en Gerard Van IJsselmuiden. Han Glas Alkmaar scoort 72.71 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 26.51 punten scoort Han Glas Alkmaar slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 0.6 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 0.6 punten in relatie tot Han Glas Alkmaar. Het aantal van 0.6 punten behoorlijk laag.

Han Glas Alkmaar 14.74 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Han Glas Alkmaar 14.74 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 14.74 punten redelijk laag.

Met een verschil van 14.14 punten scoort Han Glas Alkmaar beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Han Glas Alkmaar 35.79 Punten

Han Glas Alkmaar scoort 35.79 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Han Glas Alkmaar en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 51.75 punten heeft Han Glas Alkmaar ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: