Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Hannah Van Der Glas
Werk & Geld

Hannah Van Der Glas 35.56 Punten

Hannah Van der Glas scoort 35.56 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Hannah Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 4.36 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Hannah Van der Glas in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 20.65 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 20.65 punten in relatie tot Hannah Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Hannah Van Der Glas 86.08 Punten

Hannah Van der Glas scoort 86.08 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 65.43 punten is Hannah Van der Glas ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hannah Van Der Glas 77.22 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Hannah Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden. Hannah Van der Glas scoort 77.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 38.43 punten is Hannah Van der Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: