Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Harald Wosting Glanerbrug
Werk & Geld

Harald Wosting Glanerbrug 6.77 Punten

In relatie tot Gerard Van IJsselmuiden scoort Harald Wosting Glanerbrug 6.77 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 6.77 punten weinig. Financieel gezien zal Harald Wosting Glanerbrug zich niet erg aangetrokken voelen tot Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Harald Wosting Glanerbrug. Met een verschil van 44.74 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Harald Wosting Glanerbrug de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 87.48 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 87.48 punten in relatie tot Harald Wosting Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Harald Wosting Glanerbrug 26.2 Punten

Harald Wosting Glanerbrug scoort 26.2 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 61.28 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Harald Wosting Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Harald Wosting Glanerbrug 19.17 Punten

De aantrekkingskracht tussen Harald Wosting Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn. Harald Wosting Glanerbrug scoort namelijk maar 19.17 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met maaar 5.05 punten verschil, net gewonnnen van Harald Wosting Glanerbrug.
Bekijk ook de Combats tussen: