Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Harm Jan Glasbergen
Werk & Geld

Harm Jan Glasbergen 2.87 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Harm Jan Glasbergen 2.87 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 2.87 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Harm Jan Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 14.07 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Harm Jan Glasbergen in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 37.33 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 37.33 punten in relatie tot Harm Jan Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Harm Jan Glasbergen 76.57 Punten

Harm Jan Glasbergen scoort 76.57 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 39.24 punten is Harm Jan Glasbergen de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Harm Jan Glasbergen 25.18 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Harm Jan Glasbergen 25.18 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Harm Jan Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 45.9 punten heeft Harm Jan Glasbergen verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: