Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Heer D Glasbergen Ingrid
Werk & Geld

Heer D Glasbergen Ingrid 66.19 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen heer D Glasbergen Ingrid en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied. heer D Glasbergen Ingrid scoort 66.19 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

Met 22.33 punten scoort heer D Glasbergen Ingrid minder dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 61.86 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 61.86 punten in relatie tot heer D Glasbergen Ingrid in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Heer D Glasbergen Ingrid 6.12 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort heer D Glasbergen Ingrid 6.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 6.12 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 55.74 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van heer D Glasbergen Ingrid in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Heer D Glasbergen Ingrid 97.89 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot. heer D Glasbergen Ingrid scoort 97.89 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 81.52 punten verloren van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: