Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Helena Vdv Leeuwarden
Werk & Geld

Helena Vdv Leeuwarden 10.26 Punten

Helena Vdv Leeuwarden scoort 10.26 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 10.26 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Helena Vdv Leeuwarden en Gerard Van IJsselmuiden op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Met een verschil van 76.84 punten heeft Helena Vdv Leeuwarden met ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 96.42 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 96.42 punten in relatie tot Helena Vdv Leeuwarden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Helena Vdv Leeuwarden 79.34 Punten

Helena Vdv Leeuwarden scoort 79.34 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 17.08 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Helena Vdv Leeuwarden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Helena Vdv Leeuwarden.
Liefde en Relaties

Helena Vdv Leeuwarden 69.39 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Helena Vdv Leeuwarden en Gerard Van IJsselmuiden. Helena Vdv Leeuwarden scoort 69.39 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Met 24.14 punten verschil scoort wint Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie van Helena Vdv Leeuwarden.
Bekijk ook de Combats tussen: