Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Hendricus Johannes Glastra
Werk & Geld

Hendricus Johannes Glastra 11.51 Punten

hendricus Johannes Glastra scoort 11.51 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 11.51 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen hendricus Johannes Glastra en Gerard Van IJsselmuiden op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Met 30.61 punten verschil is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van hendricus Johannes Glastra de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 82.53 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 82.53 punten in relatie tot hendricus Johannes Glastra in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Hendricus Johannes Glastra 0.04 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort hendricus Johannes Glastra 0.04 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 0.04 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 82.49 punten wint Gerard Van IJsselmuiden met gemak van hendricus Johannes Glastra in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hendricus Johannes Glastra 0.72 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort hendricus Johannes Glastra 0.72 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 0.72 punten is heel laag.
Met een verschil van 73.19 punten heeft hendricus Johannes Glastra duidelijk verloren van hendricus Johannes Glastra in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: