Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Hendrik V Wattum Glaslaan Nw Buinen
Werk & Geld

Hendrik V Wattum Glaslaan Nw Buinen 96.37 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Hendrik V wattum glaslaan Nw buinen 96.37 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Hendrik V wattum glaslaan Nw buinen en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 34.74 punten is Hendrik V wattum glaslaan Nw buinen de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 76.23 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 76.23 punten in relatie tot Hendrik V wattum glaslaan Nw buinen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Hendrik V Wattum Glaslaan Nw Buinen 8.97 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Hendrik V wattum glaslaan Nw buinen 8.97 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.97 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 67.26 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Hendrik V wattum glaslaan Nw buinen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hendrik V Wattum Glaslaan Nw Buinen 43.52 Punten

Hendrik V wattum glaslaan Nw buinen scoort 43.52 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Hendrik V wattum glaslaan Nw buinen en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 42.49 punten heeft Hendrik V wattum glaslaan Nw buinen verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: