Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Hendrik Van Urk
Werk & Geld

Hendrik Van Urk 67.88 Punten

Hendrik Van Urk scoort 67.88 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Hendrik Van Urk en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met 7.46 punten verschil scoort Hendrik Van Urk net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 66.35 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 66.35 punten in relatie tot Hendrik Van Urk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Hendrik Van Urk 0.27 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Hendrik Van Urk 0.27 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 0.27 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 66.08 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Hendrik Van Urk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hendrik Van Urk 4.24 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Hendrik Van Urk 4.24 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 4.24 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Hendrik Van Urk en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 62.41 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Hendrik Van Urk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: