Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Hennie Versteeg Glanerbrug
Werk & Geld

Hennie Versteeg Glanerbrug 21.53 Punten

Hennie Versteeg Glanerbrug scoort 21.53 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Hennie Versteeg Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 63.63 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Hennie Versteeg Glanerbrug in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 1.31 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 1.31 punten in relatie tot Hennie Versteeg Glanerbrug. Het aantal van 1.31 punten behoorlijk laag.

Hennie Versteeg Glanerbrug 95.4 Punten

Hennie Versteeg Glanerbrug scoort 95.4 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 94.09 punten wint Hennie Versteeg Glanerbrug ruim van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hennie Versteeg Glanerbrug 26.35 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Hennie Versteeg Glanerbrug 26.35 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Hennie Versteeg Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 36.23 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Hennie Versteeg Glanerbrug de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: