Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Herman Glashorst
Werk & Geld

Herman Glashorst 95.1 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Herman Glashorst en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort Herman Glashorst 95.1 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 71.26 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim verloren van Herman Glashorst op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 3.26 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.26 punten in relatie tot Herman Glashorst. Het aantal van 3.26 punten behoorlijk laag.

Herman Glashorst 16 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Herman Glashorst 16 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 16 punten redelijk laag.

Met een verschil van 12.74 punten scoort Herman Glashorst beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Herman Glashorst 55.94 Punten

De aantrekkingskracht tussen Herman Glashorst en Gerard Van IJsselmuiden zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort Herman Glashorst 55.94 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.
Met 25.51 punten verschil scoort wint Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie van Herman Glashorst.
Bekijk ook de Combats tussen: