Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Hetty Glashouwer Jonkman
Werk & Geld

Hetty Glashouwer Jonkman 47.51 Punten

Hetty Glashouwer Jonkman scoort 47.51 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Hetty Glashouwer Jonkman en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 29.22 punten scoort Hetty Glashouwer Jonkman slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 42.66 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 42.66 punten in relatie tot Hetty Glashouwer Jonkman in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Hetty Glashouwer Jonkman 92.37 Punten

Hetty Glashouwer Jonkman scoort 92.37 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 49.71 punten is Hetty Glashouwer Jonkman ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hetty Glashouwer Jonkman 77.97 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Hetty Glashouwer Jonkman en Gerard Van IJsselmuiden. Hetty Glashouwer Jonkman scoort 77.97 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 50.3 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Hetty Glashouwer Jonkman in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: