Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Hilde Glaesmakers Alberts
Werk & Geld

Hilde Glaesmakers Alberts 23.52 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Hilde Glaesmakers Alberts en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Hilde Glaesmakers Alberts scoort namelijk 23.52 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

Met 31.44 punten verschil is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Hilde Glaesmakers Alberts de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 69.81 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 69.81 punten in relatie tot Hilde Glaesmakers Alberts in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Hilde Glaesmakers Alberts 99.7 Punten

Hilde Glaesmakers Alberts scoort 99.7 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 29.89 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Hilde Glaesmakers Alberts op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hilde Glaesmakers Alberts 95.22 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot. Hilde Glaesmakers Alberts scoort 95.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
In deze categorie wint Hilde Glaesmakers Alberts met een verschil van 15.86 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: