Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Hilde Roosendaal Malle
Werk & Geld

Hilde Roosendaal Malle 9.93 Punten

In relatie tot Gerard Van IJsselmuiden scoort Hilde roosendaal malle 9.93 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 9.93 punten weinig. Financieel gezien zal Hilde roosendaal malle zich niet erg aangetrokken voelen tot Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 55.87 punten is Hilde roosendaal malle ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 44.27 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 44.27 punten in relatie tot Hilde roosendaal malle in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Hilde Roosendaal Malle 68.4 Punten

Hilde roosendaal malle scoort 68.4 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 24.13 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Hilde roosendaal malle op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hilde Roosendaal Malle 94.37 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot. Hilde roosendaal malle scoort 94.37 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 41.6 punten wint Hilde roosendaal malle het van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: