Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Hilma Vam Glabbeek
Werk & Geld

Hilma Vam Glabbeek 64.46 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Hilma Vam Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied. Hilma Vam Glabbeek scoort 64.46 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

In de in de categorie Werk en Geld is Gerard Van IJsselmuiden met 8.54 punten verschil iets beter dan Hilma Vam Glabbeek.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 88.07 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 88.07 punten in relatie tot Hilma Vam Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Hilma Vam Glabbeek 41.27 Punten

Hilma Vam Glabbeek scoort 41.27 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 46.8 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Hilma Vam Glabbeek de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hilma Vam Glabbeek 60.28 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Hilma Vam Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden. Hilma Vam Glabbeek scoort 60.28 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met maaar 7.72 punten verschil, net gewonnnen van Hilma Vam Glabbeek.
Bekijk ook de Combats tussen: