Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Hoofddorp Gladon Paul
Werk & Geld

Hoofddorp Gladon Paul 73.43 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Hoofddorp Gladon Paul en Gerard Van IJsselmuiden. Hoofddorp Gladon Paul scoort 73.43 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met 4.6 punten verschil scoort Hoofddorp Gladon Paul net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 19.75 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 19.75 punten in relatie tot Hoofddorp Gladon Paul. Het aantal van 19.75 punten redelijk laag.

Hoofddorp Gladon Paul 49.51 Punten

Hoofddorp Gladon Paul scoort 49.51 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 29.76 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Hoofddorp Gladon Paul op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hoofddorp Gladon Paul 92.09 Punten

Hoofddorp Gladon Paul scoort 92.09 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Hoofddorp Gladon Paul met ruim 90.86 punten verschil, duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: