Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Ina Anderson Glasner
Werk & Geld

Ina Anderson Glasner 27.2 Punten

Ina Anderson glasner scoort 27.2 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Ina Anderson glasner en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 7.77 punten verschil scoort Ina Anderson glasner net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 74.7 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 74.7 punten in relatie tot Ina Anderson glasner in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Ina Anderson Glasner 4.79 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ina Anderson glasner 4.79 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 4.79 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 69.91 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Ina Anderson glasner in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ina Anderson Glasner 76.7 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Ina Anderson glasner en Gerard Van IJsselmuiden. Ina Anderson glasner scoort 76.7 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 65.78 punten heeft Ina Anderson glasner duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: