Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Iris Gimbrere Van Hoorn
Werk & Geld

Iris Gimbrere Van Hoorn 37.44 Punten

Iris Gimbrere Van Hoorn scoort 37.44 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Iris Gimbrere Van Hoorn en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 12.99 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Iris Gimbrere Van Hoorn in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 9.28 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 9.28 punten in relatie tot Iris Gimbrere Van Hoorn. Het aantal van 9.28 punten behoorlijk laag.

Iris Gimbrere Van Hoorn 29.83 Punten

Iris Gimbrere Van Hoorn scoort 29.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 20.55 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Iris Gimbrere Van Hoorn op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Iris Gimbrere Van Hoorn 77.34 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Iris Gimbrere Van Hoorn en Gerard Van IJsselmuiden. Iris Gimbrere Van Hoorn scoort 77.34 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 70.51 punten heeft Iris Gimbrere Van Hoorn met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: