Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jaap Glas Buitenpost
Werk & Geld

Jaap Glas Buitenpost 59.51 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Jaap Glas Buitenpost 59.51 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Jaap Glas Buitenpost en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 14.76 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Jaap Glas Buitenpost in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 13.07 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 13.07 punten in relatie tot Jaap Glas Buitenpost. Het aantal van 13.07 punten redelijk laag.

Jaap Glas Buitenpost 18.59 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jaap Glas Buitenpost 18.59 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 18.59 punten redelijk laag.

Met 5.52 punten verschil scoort Jaap Glas Buitenpost net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jaap Glas Buitenpost 97.47 Punten

Jaap Glas Buitenpost scoort 97.47 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
Met 9.15 punten verschil scoort Jaap Glas Buitenpost net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: