Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jaap Glas Wenderweer
Werk & Geld

Jaap Glas Wenderweer 45.02 Punten

Jaap Glas wenderweer scoort 45.02 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Jaap Glas wenderweer en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 45.01 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Jaap Glas wenderweer de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Jaap Glas wenderweer.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 48.36 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 48.36 punten in relatie tot Jaap Glas wenderweer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jaap Glas Wenderweer 48.61 Punten

Jaap Glas wenderweer scoort 48.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.25 punten verschil scoort Jaap Glas wenderweer net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jaap Glas Wenderweer 77.81 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Jaap Glas wenderweer en Gerard Van IJsselmuiden. Jaap Glas wenderweer scoort 77.81 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 37.29 punten is Jaap Glas wenderweer de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: