Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jaap Glastra Purmerend
Werk & Geld

Jaap Glastra Purmerend 69.05 Punten

Jaap Glastra Purmerend scoort 69.05 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Jaap Glastra Purmerend en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 37.15 punten is Jaap Glastra Purmerend de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 67.3 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 67.3 punten in relatie tot Jaap Glastra Purmerend in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jaap Glastra Purmerend 21.36 Punten

Jaap Glastra Purmerend scoort 21.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 45.94 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Jaap Glastra Purmerend de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jaap Glastra Purmerend 41.82 Punten

Jaap Glastra Purmerend scoort 41.82 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Jaap Glastra Purmerend en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 31.36 punten is Jaap Glastra Purmerend de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: