Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jacob Vermeulen Rotterdam
Werk & Geld

Jacob Vermeulen Rotterdam 76.73 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Jacob Vermeulen Rotterdam en Gerard Van IJsselmuiden. Jacob Vermeulen Rotterdam scoort 76.73 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 12.93 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Jacob Vermeulen Rotterdam in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 53.52 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 53.52 punten in relatie tot Jacob Vermeulen Rotterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jacob Vermeulen Rotterdam 94.83 Punten

Jacob Vermeulen Rotterdam scoort 94.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 41.31 punten is Jacob Vermeulen Rotterdam ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jacob Vermeulen Rotterdam 17.3 Punten

Jacob Vermeulen Rotterdam scoort 17.3 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 17.3 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Jacob Vermeulen Rotterdam en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 17.29 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Jacob Vermeulen Rotterdam op Liefdes en Relatie gebied dan Jacob Vermeulen Rotterdam.
Bekijk ook de Combats tussen: