Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jacqueline Gimbrere
Werk & Geld

Jacqueline Gimbrere 85.58 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Jacqueline Gimbrere 85.58 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Jacqueline Gimbrere en Gerard Van IJsselmuiden.

Met 4.74 punten verschil scoort Jacqueline Gimbrere net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 93.93 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 93.93 punten in relatie tot Jacqueline Gimbrere in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jacqueline Gimbrere 44.87 Punten

Jacqueline Gimbrere scoort 44.87 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 49.06 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Jacqueline Gimbrere de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jacqueline Gimbrere 17.85 Punten

Jacqueline Gimbrere scoort 17.85 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 17.85 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Jacqueline Gimbrere en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 75.52 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Jacqueline Gimbrere in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: