Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jacqueline Gimpel Kluvers
Werk & Geld

Jacqueline Gimpel Kluvers 25.9 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Jacqueline Gimpel Kluvers en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Jacqueline Gimpel Kluvers scoort namelijk 25.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

Met een verschil van 59.28 punten is Jacqueline Gimpel Kluvers ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 5.58 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 5.58 punten in relatie tot Jacqueline Gimpel Kluvers. Het aantal van 5.58 punten behoorlijk laag.

Jacqueline Gimpel Kluvers 62.6 Punten

Jacqueline Gimpel Kluvers scoort 62.6 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 57.02 punten is Jacqueline Gimpel Kluvers ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jacqueline Gimpel Kluvers 1.62 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Jacqueline Gimpel Kluvers 1.62 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.62 punten is heel laag.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Gerard Van IJsselmuiden met een duidelijk verschil van 61.23 punten van Jacqueline Gimpel Kluvers.
Bekijk ook de Combats tussen: