Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jacqueline Glaser
Werk & Geld

Jacqueline Glaser 62.64 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Jacqueline Glaser en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied. Jacqueline Glaser scoort 62.64 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

Met een verschil van 53.26 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Jacqueline Glaser de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 1.78 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 1.78 punten in relatie tot Jacqueline Glaser. Het aantal van 1.78 punten behoorlijk laag.

Jacqueline Glaser 2.98 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jacqueline Glaser 2.98 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 2.98 punten behoorlijk laag.

Met 1.2 punten verschil scoort Jacqueline Glaser net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jacqueline Glaser 47.67 Punten

Jacqueline Glaser scoort 47.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie. Volgens onze berekening bestaat er aantrekkingskracht tussen Jacqueline Glaser en Gerard Van IJsselmuiden.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met maaar 2.44 punten verschil, net gewonnnen van Jacqueline Glaser.
Bekijk ook de Combats tussen: