Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jacqueline Hofman Glasbergen
Werk & Geld

Jacqueline Hofman Glasbergen 22.92 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Jacqueline Hofman Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Jacqueline Hofman Glasbergen scoort namelijk 22.92 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Jacqueline Hofman Glasbergen. Met een verschil van 48.23 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Jacqueline Hofman Glasbergen de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 13.73 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 13.73 punten in relatie tot Jacqueline Hofman Glasbergen. Het aantal van 13.73 punten redelijk laag.

Jacqueline Hofman Glasbergen 72.75 Punten

Jacqueline Hofman Glasbergen scoort 72.75 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 59.02 punten is Jacqueline Hofman Glasbergen ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jacqueline Hofman Glasbergen 63.93 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Jacqueline Hofman Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden. Jacqueline Hofman Glasbergen scoort 63.93 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Met 25.57 punten verschil scoort wint Jacqueline Hofman Glasbergen in de Liefdes en Relatie categorie van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: