Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jacqueline Toorenent
Werk & Geld

Jacqueline Toorenent 23.94 Punten

Jacqueline Toorenent scoort 23.94 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Jacqueline Toorenent en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 13.88 punten scoort Jacqueline Toorenent beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 75.76 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 75.76 punten in relatie tot Jacqueline Toorenent in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jacqueline Toorenent 9.08 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jacqueline Toorenent 9.08 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 9.08 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 66.68 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Jacqueline Toorenent in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jacqueline Toorenent 45.25 Punten

Jacqueline Toorenent scoort 45.25 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Jacqueline Toorenent en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 15.74 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Jacqueline Toorenent op Liefdes en Relatie gebied dan Jacqueline Toorenent.
Bekijk ook de Combats tussen: