Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jacqueline Van Glasenap
Werk & Geld

Jacqueline Van Glasenap 94.92 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Jacqueline Van glasenap 94.92 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Jacqueline Van glasenap en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 72.6 punten heeft Jacqueline Van glasenap met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 14.62 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 14.62 punten in relatie tot Jacqueline Van glasenap. Het aantal van 14.62 punten redelijk laag.

Jacqueline Van Glasenap 25.76 Punten

Jacqueline Van glasenap scoort 25.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 11.14 punten scoort Jacqueline Van glasenap beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Jacqueline Van Glasenap 12.18 Punten

Jacqueline Van glasenap scoort 12.18 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 12.18 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Jacqueline Van glasenap en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 44.98 punten heeft Jacqueline Van glasenap verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: