Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jan Van Raam
Werk & Geld

Jan Van Raam 54.79 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Jan Van Raam 54.79 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Jan Van Raam en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een duidelijk verschil van 52.17 punten is Jan Van Raam de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Jan Van Raam.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 71.11 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 71.11 punten in relatie tot Jan Van Raam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jan Van Raam 9.59 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jan Van Raam 9.59 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 9.59 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 61.52 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Jan Van Raam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jan Van Raam 53.42 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Jan Van Raam 53.42 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Jan Van Raam en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 11.48 punten scoort Jan Van Raam beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: