Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jan Willem Glashouwer
Werk & Geld

Jan Willem Glashouwer 13.85 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Jan Willem Glashouwer 13.85 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 13.85 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Jan Willem Glashouwer en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met 9.57 punten verschil scoort Jan Willem Glashouwer net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 94.99 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 94.99 punten in relatie tot Jan Willem Glashouwer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jan Willem Glashouwer 69.98 Punten

Jan Willem Glashouwer scoort 69.98 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 25.01 punten scoort Jan Willem Glashouwer slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jan Willem Glashouwer 19.62 Punten

Jan Willem Glashouwer scoort 19.62 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 19.62 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Jan Willem Glashouwer en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 48.82 punten heeft Jan Willem Glashouwer verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: