Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jan Willem Van Staverden
Werk & Geld

Jan Willem Van Staverden 35.93 Punten

Jan Willem Van Staverden scoort 35.93 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Jan Willem Van Staverden en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 62.34 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Jan Willem Van Staverden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 57.76 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 57.76 punten in relatie tot Jan Willem Van Staverden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jan Willem Van Staverden 31.78 Punten

Jan Willem Van Staverden scoort 31.78 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 25.98 punten scoort Jan Willem Van Staverden slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jan Willem Van Staverden 8.5 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Jan Willem Van Staverden 8.5 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 8.5 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Jan Willem Van Staverden en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 63.86 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Jan Willem Van Staverden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: