Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jan Wllem Glaubitz
Werk & Geld

Jan Wllem Glaubitz 33.04 Punten

Jan wllem glaubitz scoort 33.04 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Jan wllem glaubitz en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 16.12 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Jan wllem glaubitz in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 85.81 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 85.81 punten in relatie tot Jan wllem glaubitz in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jan Wllem Glaubitz 53.25 Punten

Jan wllem glaubitz scoort 53.25 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.56 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Jan wllem glaubitz de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Jan Wllem Glaubitz 52.07 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Jan wllem glaubitz 52.07 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Jan wllem glaubitz en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 34.54 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Jan wllem glaubitz de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: