Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Janhagedoorn Balink Glas Meppel
Werk & Geld

Janhagedoorn Balink Glas Meppel 52.34 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort janhagedoorn Balink Glas Meppel 52.34 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen janhagedoorn Balink Glas Meppel en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met 2.37 punten verschil scoort janhagedoorn Balink Glas Meppel net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 92.96 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 92.96 punten in relatie tot janhagedoorn Balink Glas Meppel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Janhagedoorn Balink Glas Meppel 43.17 Punten

janhagedoorn Balink Glas Meppel scoort 43.17 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 49.79 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van janhagedoorn Balink Glas Meppel de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Janhagedoorn Balink Glas Meppel 90.77 Punten

janhagedoorn Balink Glas Meppel scoort 90.77 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
Met 8.79 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan janhagedoorn Balink Glas Meppel op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: