Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Janneke Glasbergen
Werk & Geld

Janneke Glasbergen 74.9 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Janneke Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden. Janneke Glasbergen scoort 74.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 26.06 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Janneke Glasbergen op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 3.77 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.77 punten in relatie tot Janneke Glasbergen. Het aantal van 3.77 punten behoorlijk laag.

Janneke Glasbergen 21.39 Punten

Janneke Glasbergen scoort 21.39 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 17.62 punten scoort Janneke Glasbergen beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Janneke Glasbergen 42.18 Punten

Janneke Glasbergen scoort 42.18 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Janneke Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 39.31 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Janneke Glasbergen de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: