Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jannie Glastra Van Loon
Werk & Geld

Jannie Glastra Van Loon 37.26 Punten

Jannie Glastra Van loon scoort 37.26 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Jannie Glastra Van loon en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 19.93 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Jannie Glastra Van loon in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 40.64 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 40.64 punten in relatie tot Jannie Glastra Van loon in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jannie Glastra Van Loon 15.77 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jannie Glastra Van loon 15.77 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 15.77 punten redelijk laag.

Met een verschil van 24.87 punten scoort Jannie Glastra Van loon slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jannie Glastra Van Loon 52.33 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Jannie Glastra Van loon 52.33 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Jannie Glastra Van loon en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 37.29 punten is Jannie Glastra Van loon de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: