Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jaqueline Vdveen
Werk & Geld

Jaqueline Vdveen 9.8 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Jaqueline Vdveen 9.8 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 9.8 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Jaqueline Vdveen en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 48.06 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Jaqueline Vdveen de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Jaqueline Vdveen.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 12.25 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 12.25 punten in relatie tot Jaqueline Vdveen. Het aantal van 12.25 punten redelijk laag.

Jaqueline Vdveen 61.37 Punten

Jaqueline Vdveen scoort 61.37 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 49.12 punten is Jaqueline Vdveen ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jaqueline Vdveen 81.86 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Jaqueline Vdveen 81.86 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 56.09 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Jaqueline Vdveen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: