Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jarno Glanerbrug
Werk & Geld

Jarno Glanerbrug 81.58 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Jarno Glanerbrug 81.58 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Jarno Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 62.77 punten heeft Jarno Glanerbrug duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 15.67 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 15.67 punten in relatie tot Jarno Glanerbrug. Het aantal van 15.67 punten redelijk laag.

Jarno Glanerbrug 75.32 Punten

Jarno Glanerbrug scoort 75.32 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 59.65 punten is Jarno Glanerbrug ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jarno Glanerbrug 5.1 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Jarno Glanerbrug 5.1 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 5.1 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Jarno Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met 4.12 punten verschil scoort Jarno Glanerbrug net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: