Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jasmin Glavovic
Werk & Geld

Jasmin Glavovic 56.87 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Jasmin Glavovic 56.87 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Jasmin Glavovic en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 32.22 punten is Jasmin Glavovic de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 9.77 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 9.77 punten in relatie tot Jasmin Glavovic. Het aantal van 9.77 punten behoorlijk laag.

Jasmin Glavovic 9.21 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jasmin Glavovic 9.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 9.21 punten behoorlijk laag.

Met 0.56 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Jasmin Glavovic in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jasmin Glavovic 47.3 Punten

Jasmin Glavovic scoort 47.3 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Jasmin Glavovic en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 47.06 punten heeft Jasmin Glavovic verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: