Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jasper Gimbrere
Werk & Geld

Jasper Gimbrere 46.2 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Jasper Gimbrere en Gerard Van IJsselmuiden. Jasper Gimbrere scoort 46.2 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Jasper Gimbrere de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 41.88 punten is Jasper Gimbrere de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 5.26 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 5.26 punten in relatie tot Jasper Gimbrere. Het aantal van 5.26 punten behoorlijk laag.

Jasper Gimbrere 17.37 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jasper Gimbrere 17.37 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 17.37 punten redelijk laag.

Met een verschil van 12.11 punten scoort Jasper Gimbrere beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Jasper Gimbrere 77.89 Punten

Jasper Gimbrere scoort 77.89 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Jasper Gimbrere en Gerard Van IJsselmuiden.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Jasper Gimbrere met maaar 8.81 punten verschil, net gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: