Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Jasper Glaser
Werk & Geld

Jasper Glaser 45.61 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Jasper Glaser en Gerard Van IJsselmuiden. Jasper Glaser scoort 45.61 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Jasper Glaser de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 40.09 punten is Jasper Glaser de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 12.83 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 12.83 punten in relatie tot Jasper Glaser. Het aantal van 12.83 punten redelijk laag.

Jasper Glaser 93.54 Punten

Jasper Glaser scoort 93.54 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 80.71 punten wint Jasper Glaser met gemak van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jasper Glaser 96.6 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot. Jasper Glaser scoort 96.6 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Jasper Glaser met maaar 8.3 punten verschil, net gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: